Individuele coaching

Tijdens individuele coaching leer je in 1 of meerdere sessies meer over jezelf en hoe jij je verhoud tot anderen.

Tijdens activiteiten in de buurt van of samen met het paard krijg je vooral inzicht in je eigen gedrag en handelen en gaan we op zoek naar jouw patronen. Deze inzichten kunnen je helpen bij de zoektocht naar oplossingen en kunnen je helpen bij het zetten van een volgende stap in je leven, je persoonlijke ontwikkeling of keuzes in je werk.

Herken je de stem diep van binnen? Een stem die roept? Of misschien krijg je wel een fysiek signaal. De boodschap is vaak wel duidelijk; het moet anders! Maar hoe en wat is vaak moeilijk, vooral als het gaat om het doorbreken van patronen, stappen uit de vicieuze cirkel of het aanpassen van gedrag. Het is al lastig genoeg om te ontdekken welke patronen bij jou horen. Welke patronen in deze fase van je leven minder handig zijn. Misschien werken deze patronen  ineens tegen je, waar ze je eerder altijd hebben geholpen. Equine Assisted Coaching kan je helpen om hier op een ervaringsgerichte en oplossingsgerichte manier mee aan de slag te gaan!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van coachvragen. Dit rijtje is uiteraard niet volledig en is alleen bedoeld om een indruk te krijgen.

1. Hoe hou je alle ballen in de lucht?

2. Waarom loop ik toch steeds tegen hetzelfde aan? (in mijn werk / in contact met mensen / binnen mijn systeem?

3. Ik moet ‘loslaten’, maar hoe dan?

4. Ben ik nog wel op mijn plek binnen mijn werk?(mijn relatie, mijn ….?)

5. Alles om me heen is aan het veranderen, maar hoe hou ik me daar in staande? Ik en de ander?

6. Hoe kom ik weer meer in mijn kracht te staan?

7. Beschik ik over de juiste (leiderschaps)kwaliteiten voor uitoefenen van mijn werkzaamheden?

Alles mag er zijn